Kategorija proizvoda
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>

Potpuno automatski generator psa azota

Potpuno automatski generator psa azota

1. Pregled kompanije Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, Ltd. ima niz PSA azotnih i kiseoničkih generatora, membranskih azotnih i kiseoničkih generatora, sistema za prečišćavanje azota itd. i široko se koriste u industriji nafte, nafte i gasa, hemikalija, elektronike, ...

Features

1. Pregled kompanije
Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, Ltd. ima širok spektar PSA azotnih i kiseoničkih generatora, membranskih azotnih i kiseoničkih generatora, sistema za prečišćavanje azota itd. i široko se koriste u industriji nafte, nafte i gasa, hemikalije, elektronike, metalurgije, uglja, farmaceutskih proizvoda, vazduhoplovstva, automobila, stakla, plastika, hrana, medicinski tretman, zrno itd. Uz dugogodišnje istraživanje u tehnologiji separacije vazduha i iskustva bogatog rješenja u različitim industrijama, YDGET pridržava se pružanja pouzdanijih, ekonomičnijih i praktičnijih profesionalnih gasnih rješenja.
Imamo iskusan profesionalni tim koji je uvek spreman da vam bude na usluzi. Inženjeri prodaje pažljivo analiziraju vaše specifične zahteve i nude odgovarajuća rešenja za vas. Sistem servisnih usluga garantuje brz odgovor na vaše probleme u roku od 24 sata i njihove rezolucije u najkraćem roku. YDGET je odgovoran za popratne usluge proizvođačima azota / kiseonika i drugoj srodnoj opremi koju nude.
YDGET je posvećen snabdevanju naših kupaca sa pouzdanijim, ekonomičnijim i povoljnijim rešenjima za odvajanje vazduha i profesionalnim servisima.2. Zašto odabrati generator PSA azota?
Visoka čistoća azota
Postrojenja PSA azotnih generatora omogućavaju proizvodnju azota visoke čistoće iz vazduha, čiji membranski sistemi nisu u mogućnosti pružiti - do 99,9995% azota. Ova čistota azota može takođe biti osigurana pomoću kriogenih sistema, ali su znatno složenija i opravdana samo velikom količinom potrošnje. Generatori azota koriste tehnologiju CMS (ugljenik molekularnog sita) da bi proizveli kontinuirano snabdevanje azotom ultra visoke čistoće i dostupni su sa unutrašnjim kompresorima ili bez.
Niski operativni troškovi
Zamjenom izvanrednih postrojenja za odvajanje vazduha uštede u proizvodnji azota u velikoj mjeri premašuju 50%. [Citation needed]
Neto troškovi azota proizvedeni od strane generatora azota znatno su manji od troškova flaširanog ili tečnog azota.
Generatori azota stvaraju manje uticaja na životnu sredinu
Generisanje gasova azota je održiv, ekološki prihvatljiv i energetski efikasan pristup obezbeđivanju čiste, čiste, suve azotne gase. U poređenju sa energijom koja je potrebna za kriogenu postrojenje za separaciju vazduha i energijom potrebnom za transport tečnog azota iz postrojenja u postrojenje, proizvedeni azot troši manje energije i stvara daleko manje gasova staklene bašte.

3. Zašto izabrati YuAnA KNA seriju generatora PSA azota
Specifikacija
1) Čistoća: 95-99,9999%
2) Kapacitet: 5-8000Nm3 / h
3) Pritisak: 0-0.8Mpa (1.0 ~ 15.0MPa je takođe dostupan)
4) Točka rošenja: -45 stepeni-- -70
Tehničke karakteristike
1). Uvezeni pneumatski ventili koriste životni vek od više od 3 miliona puta;
2). Siemens PLC Inteligentni programski kontroler, jednostavan i stabilan rad;
3). Specifična diferencijalna tehnologija inertnih keramičkih kuglica omogućava ravnomjernu distribuciju struje vazduha; poboljšati efikasnost adsorpcije adsorbenta;
4). Uređaj za kompresiju cilindra sa sopstvenom silom (patent broj: ZL-200820168079.9) radi zaštite životnog veka molekularnog sita ugljenika;
5.) Punjenje centrifugalnih vibracija (patent broj: ZL-200820168078.4) efikasno osigurava maksimalnu zapreminu punjenja.4. Tipična upotreba azota / kiseonika


5 . Prevoz paketa i neki krajnji korisnici


6. Kontrola kvaliteta
YUANDA Gas Enigineering & Technology Možete biti sigurni u kvalitet YDGET rešenja. YUANDA koristi samo najbolje dobavljače i komponente. I svi proizvođači azota testiraju i naručuju profesionalni stručnjaci kako bi bili sigurni da je sve kvalifikovano pre nego što napuste fabriku.

7. Garancija
Period garancije na robu iz YDGET-a je 360 ​​dana od dana završetka instalacije i puštanja u rad ili 420 dana nakon prijema robe, u zavisnosti od toga šta se desilo ranije.

8. Servis i podrška
YDGET nudi niz usluga koje će vam pomoći da maksimizirate svoje prednosti. Za maksimalnu udobnost nudimo ugovor o fiksnoj cijeni na osnovu vremena rada ili kalendara
vreme. Naravno, svi klijenti su dobrodošli da nas pozovu u bilo kom trenutku. Mi smo uvek voljni da vam pomognemo.
1) Konsultantske usluge
Pomoć za samopomoć, razmena iskustava i individualna podrška.
Ako imate pitanja o radu postrojenja ili trebate nekoga za rešavanje problema, savetujemo vam bilo putem telefona ili pismenim putem. Direktan kontakt sa vama je za nas veoma važan jer je osnova trajne saradnje kao partnera u korist obe strane.
2) puštanje u rad
Sistematski od konačnog prihvatanja montaže do odobrenja pravilnog rada i garantovanih karakteristika. Ovo uključuje opsežna operativna ispitivanja, profesionalno punjenje adsorbenata i katalizatora, pravilan početak rada, optimalno podešavanje radnih parametara i proveru svih sigurnosnih funkcija. Istovremeno obučavamo vaše radno osoblje na funkcijama i radu pogona.
3) Servis rezervnih delova
Širom sveta, brzo i jeftino tokom celog života vaše biljke. Posebno označavanje svih komponenti biljke koje nam pružaju omogućavaju nam da jasno identifikujemo rezervne delove koje ste tražili. Dobavljamo vam proizvode dizajnirane za dug životni vijek i ekonomičnu efikasnost.
Za modifikacije i produženja tražimo najoptimalnije i ekonomično rješenje za vašu individualnu svrhu.
4) Održavanje / revizije
Redovna inspekcija i održavanje obezbeđuje trajno funkcionisanje, izbjegava štetu i sprečava neočekivane slomove. Tokom radova održavanja / revizije provjeravamo sve relevantne komponente za funkciju i stanje, zamjenu defekta, korištene i izrabljene dijelove i nakon toga optimalno prilagoditi vašu fabriku pod datim uslovima rada. U zavisnosti od veličine biljke i
obim rada, naš servisni asortiman obuhvata i detaljno raspoređivanje revizija, kao i koordinaciju i nadzor nad izvođačima. Naravno, mi dostavljamo dokumentaciju za održavanje u vidu izvještaja i preporuka rezervnih dijelova, a mi usklađujemo naše rasporede prema vašim zahtjevima.
5) Obuka
Know-how za vaše osoblje.
Rad, održavanje i popravak, električna merna i kontrolna oprema ili procesni inženjering - nudimo vam specifičnu obuku naših stručnjaka. Bez obzira da li na licu mesta radite sa samim planetom, ili na našim dozvoljima, koncentrišemo se na vaša pitanja i probleme.

9. Kako dobiti promptnu ponudu?
Ne oklevajte da nam pošaljete mail sa sledećim podacima.
1) Protok N2: _____ Nm3 / h
2) N2 čistoća: _____%
3) Pritisak pražnjenja N2: _____Bar
4) Napon i frekvencija: ______ V / PH / HZ
5) Primjena azota.

10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
Dodaj: Gaoqiao industrijska zona, Hangžu, Zhejiang, Kina 311402
Tel: + 86-571-61712588 Fax: + 86-571-61712599
Kontakt: Jane Qian
wechat: 13588376592

Sales@ydget.com


Hot Tags: potpuno automatski psa azot generator, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrike, izvoznici, prodavci, kupuju
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...