Kategorija proizvoda
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>

Najnoviji hladnjak za sušenje komprimovanim vazduhom

Najnoviji hladnjak za sušenje komprimovanim vazduhom

1. Pregled kompanije Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, Ltd. ima niz PSA azotnih i kiseoničkih generatora, membranskih azotnih i kiseoničkih generatora, sistema za prečišćavanje azota, sušara za frižider, sušača za adsorpciju vazduha, vazdušnog filtera, separatora vazduha, vazdušnog hladnjaka itd. i ...

Features

1. Pregled kompanije

Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, Ltd. ima niz PSA azotnih i kiseoničkih generatora, membranskih azotnih i kiseoničkih generatora, sistema za prečišćavanje azota, sušača za frižider, sušača za adsorpciju vazduha, vazdušnog filtera, separatora vazduha, vazdušnog hladnjaka itd., i široko se koriste u industriji nafte, nafte i gasa , hemikalije, elektronika, metalurgija, ugljevi, farmaceutski proizvodi, vazduhoplovstvo, autos, staklo, plastika, hrana, medicinsko lečenje, zrno itd. Uz dugogodišnje istraživanje tehnologije separacije vazduha i iskustva bogatog rješenja u različitim industrijama, YDGET se pridržava naših klijenata pouzdanija, ekonomičnija, pogodnija profesionalna rešenja za gas.
Imamo iskusan profesionalni tim koji je uvek spreman da vam bude na usluzi. Inženjeri prodaje pažljivo analiziraju vaše specifične zahteve i nude odgovarajuća rešenja za vas. Sistem servisnih usluga garantuje brz odgovor na vaše probleme u roku od 24 sata i njihove rezolucije u najkraćem roku. YDGET je odgovoran za popratne usluge proizvođačima azota / kiseonika i drugoj srodnoj opremi koju nude.
YDGET je posvećen snabdevanju naših kupaca sa pouzdanijim, ekonomičnijim i povoljnijim rešenjima za odvajanje vazduha i profesionalnim servisima.


2. Zašto odabrati YDGET?
YDGET. Com su posvećeni angažovanju u proizvodnji, snabdevanju i eksperimentu ekskluzivnog asortimana f PSA azotnih i kiseoničkih generatora, membranskih azotnih i kiseoničkih generatora, sistema za prečišćavanje azota, sušača za frižider, sušača za adsorpciju vazduha, vazdušnog filtera, separatora vazduha, vazdušnog hladnjaka itd. koji su potpuno automatizovani i zahtevaju troškove male generacije. Ove biljke su veoma potrebne u staklenoj industriji, u industriji plamena i industriji čelika. Nudimo pokroviteljima pouzdane i jednostavne instalacije biljaka koji su visoko efikasni u performansama. Ove biljke prolaze kroz različite postupke provere kvaliteta koje osiguravaju najbolji rezultat na kraju kupca. Korisnik može iskoristiti ove kvalitativne biljke iz njihovih potreba i zahteva.
Visoka čistoća kiseonika / azota
Postrojenja PSA azotnih generatora omogućavaju proizvodnju azota visoke čistoće iz vazduha, čiji membranski sistemi nisu u mogućnosti pružiti - do 99,9995% azota. Ova čistota azota može takođe biti osigurana pomoću kriogenih sistema, ali su znatno složenija i opravdana samo velikom količinom potrošnje. Generatori azota koriste tehnologiju CMS (ugljenik molekularnog sita) da bi proizveli kontinuirano snabdevanje azotom ultra visoke čistoće i dostupni su sa unutrašnjim kompresorima ili bez.
Niski operativni troškovi
Zamjenom izvanrednih postrojenja za odvajanje vazduha uštede u proizvodnji azota u velikoj mjeri premašuju 50%. [Citation needed]
Neto troškovi azota proizvedeni od strane generatora azota znatno su manji od troškova flaširanog ili tečnog azota.
Generatori azota / kiseonika stvaraju manje uticaja na životnu sredinu
Generisanje gasova azota je održiv, ekološki prihvatljiv i energetski efikasan pristup obezbeđivanju čiste, čiste, suve azotne gase. U poređenju sa energijom koja je potrebna za kriogenu postrojenje za separaciju vazduha i energijom potrebnom za transport tečnog azota iz postrojenja u postrojenje, proizvedeni azot troši manje energije i stvara daleko manje gasova staklene bašte.

3.Yuanda KAD frižider sa komprimiranim vazduhom
3.1 Radni princip
Rashladni sušari uklanjaju vlagu iz komprimovanog vazduha do određene temperature rosišča. Temperatura u kojoj se vazduh može hladiti pre vodene pare počinje da kondenzuje. Separator se koristi za odvajanje gasova i tečnosti, a zatim se voda ispušta automatskim ventilom za postizanje svrhe zamrznutog razvlaživača. U međuvremenu, čvrsti sastojci od 3μ prašine i sadržaj mikro-ulja u komprimiranom vazduhu se filtriraju kako bi se obezbedio kvalitet čistog i suvog vazduha.
3.2 Tehničke karakteristike
+ Usvojiti internacionalni poznati rashladni kompresor brenda, stabilan rad, niska buka, niska potrošnja energije.
+ Hlađenje delova pomoću Danske. Danfoss (DANFOSS) brend.
+ Komprimovani vazduh prolazi kroz delove za tretiranje prskanjem.
+ Jedinstveni dizajn separacije gasa i tečnosti, kanalizaciju temeljito.
3.3 Tehnički podaci za vazduh za sušenje vazduha
+ Radni pritisak: 0.2 ~ 1.0MPa (1.0 ~ 3.0MPa je dostupan)
+ Tačka rose: ≤-23ºC
+ Hlađenje: Air Cool
+ Temperatura dovodnog vazduha: ≤45ºC
+ Temperatura okoline: ≤38ºC4. Tipična upotreba azota / kiseonika


5 . Prevoz paketa i neki krajnji korisnici


6. Kontrola kvaliteta
YUANDA Gas Enigineering & Technology Možete biti sigurni u kvalitet YDGET rešenja. YUANDA koristi samo najbolje dobavljače i komponente. I svi proizvođači azota testiraju i naručuju profesionalni stručnjaci kako bi bili sigurni da je sve kvalifikovano pre nego što napuste fabriku.

7. Garancija
Period garancije na robu iz YDGET-a je 360 ​​dana od dana završetka instalacije i puštanja u rad ili 420 dana nakon prijema robe, u zavisnosti od toga šta se desilo ranije.

8. Servis i podrška
YDGET nudi niz usluga koje će vam pomoći da maksimizirate svoje prednosti. Za maksimalnu udobnost nudimo ugovor o fiksnoj cijeni na osnovu vremena rada ili kalendara
vreme. Naravno, svi klijenti su dobrodošli da nas pozovu u bilo kom trenutku. Mi smo uvek voljni da vam pomognemo.
1) Konsultantske usluge
Pomoć za samopomoć, razmena iskustava i individualna podrška.
Ako imate pitanja o radu postrojenja ili trebate nekoga za rešavanje problema, savetujemo vam bilo putem telefona ili pismenim putem. Direktan kontakt sa vama je za nas veoma važan jer je osnova trajne saradnje kao partnera u korist obe strane.
2) puštanje u rad
Sistematski od konačnog prihvatanja montaže do odobrenja pravilnog rada i garantovanih karakteristika. Ovo uključuje opsežna operativna ispitivanja, profesionalno punjenje adsorbenata i katalizatora, pravilan početak rada, optimalno podešavanje radnih parametara i proveru svih sigurnosnih funkcija. Istovremeno obučavamo vaše radno osoblje na funkcijama i radu pogona.
3) Servis rezervnih delova
Širom sveta, brzo i jeftino tokom celog života vaše biljke. Posebno označavanje svih komponenti biljke koje nam pružaju omogućavaju nam da jasno identifikujemo rezervne delove koje ste tražili. Dobavljamo vam proizvode dizajnirane za dug životni vijek i ekonomičnu efikasnost.
Za modifikacije i produženja tražimo najoptimalnije i ekonomično rešenje za vašu individualnu svrhu.
4) Održavanje / revizije
Redovna inspekcija i održavanje obezbeđuje trajno funkcionisanje, izbjegava štetu i sprečava neočekivane slomove. Tokom radova održavanja / revizije provjeravamo sve relevantne komponente za funkciju i stanje, zamjenu defekta, korištene i izrabljene dijelove i nakon toga optimalno prilagoditi vašu fabriku pod datim uslovima rada. U zavisnosti od veličine biljke i
obim rada, naš servisni asortiman obuhvata i detaljno raspoređivanje revizija, kao i koordinaciju i nadzor nad izvođačima. Naravno, mi dostavljamo dokumentaciju za održavanje u vidu izvještaja i preporuka rezervnih dijelova, a mi usklađujemo naše rasporede prema vašim zahtjevima.
5) Obuka
Know-how za vaše osoblje.
Rad, održavanje i popravak, električna merna i kontrolna oprema ili procesni inženjering - nudimo vam specifičnu obuku naših stručnjaka. Bez obzira da li na licu mesta radite sa samim planetom, ili na našim dozvoljima, koncentrišemo se na vaša pitanja i probleme.

9. Kako dobiti promptnu ponudu?
Ne oklevajte da nam pošaljete mail sa sledećim podacima.
1) F niska brzina: _____ Nm3 / h
2) Tačka rose: _____ ºC
3) Pritisak vazduha : _____Bar
4) Temperatura dovodnog vazduha: _____ ºC
5) Aplikacija.

10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
Dodaj: Gaoqiao industrijska zona, Hangžu, Zhejiang, Kina 311402
Tel: + 86-571-61712588 Fax: + 86-571-61712599
Kontakt: Jane Qian


Hot Tags: najsavremeniji sušač vazduha u hladnjaču, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrike, izvoznici, prodavci, kupuju
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...